dissabte, 6 de maig del 2023

Dia Internacional dels Museus 2023. Nova activitat. 21 de maig. Sortida guiada entre camins, bruixes i tempestes.

 


Un any més, el Museu Comunitari de Cabrils - COMCA - se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus 2023, en acord amb la proposta d'enguany de l'ICOM "Museus, sostenibilitat i benestar". 

Som plenament conscients que la nostra entitat, té un paper importantíssim per al benestar i el desenvolupament sostenible de la nostra comunitat. Ho podem fer a través de programes educatius, exposicions, activitats de divulgació comunitària i investigació. Alguns d'ells, els estem duent a terme des del primer moment perquè és una continuació lògica del que ja s'estava fent en l'antic museu municipal, que l'equip de govern actual de l'Ajuntament de Cabrils, va tancar sense cap mena d'explicació només entrar a governar l'any 2019. 


Com a entitat, des del Museu Comunitari de Cabrils - COMCA volem garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones i edats, en particular pel que fa a la salut mental i l'aïllament mental. Per aquest motiu, diumenge, dia 21 de maig us oferim una sortida guiada per varies de les creus de Cabrils amb motiu de la publicació del llibre "Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric" presentat oficialment el dia 18 de març.

Abans i després de la visita es podrà adquirir el llibre amb tota la informació disponible (15€). A més s'hi han incorporat uns codis QR a través dels quals grans i petits podran escoltar les llegendes relacionades amb algunes d'aquestes creus.

Per evitar possibles calorades i poder tornar aviat: 

L'hora i lloc de trobada serà a les 08:45 del matí a la Plaça de l'església de Cabrils (El Maresme), per sortir a les 9h.

La dificultat: baixa - moderada.

Desnivell acumulat: 243m

Distància acumulada: 5'9 km

Porteu: calçat adequat, esmorzar, aigua, protecció solar (barrert, crema), pals de caminar.

I sobretot, cal venir amb moltes ganes de conèixer, passar-ho molt bé i gaudir d'una experiència inoblidable.

Esmorzarem a la Creu de l'Abella.

Els nens han d'anar acompanyats i sota la supervisió d'un adult.


Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric.