dimarts, 20 de juny del 2023

Els jardins de Can Bisa (Vilassar de Mar), acullen el proper diumenge 25 de juny, la presentació del Llibre "Entre Camins, bruixes i tempestes. Les creus del Vilassar històric" en col·laboració amb el Centre d'Estudis Vilassarencs.

 


Aquest proper diumenge dia 25 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Joan, a Vilassar de Mar, el COMCA, en col·laboració amb el Centre d'Estudis Vilassarencs i l'Ajuntament de Vilassar de Mar, presentaran el llibre "Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric". 

    Alexis Serrano Méndez, president del CEV ha participat en un dels capítols que porta per títol: " El Crist d'en Prats o del Pla de Vilassar: 300 anys d'història", i Laura Bosch i Jordi Montlló han tractat el capítol dedicat al "Crist Mujal, la capella venerada per tres pobles".
Parlarem també de la Creu de Can Boquet o de Sant Salvador, la Creueta i de la Creu de Montcabrer, la Creu de l'Abella. Aquestes dues darreres, envoltades per llegendes d'éssers diabòlics i bruixes que n'expliquen el seu origen.

    Seguidament, el Centre d'Estudis Vilassarencs servirà el tradicional brindis de Festa Major.