divendres, 30 de juny del 2023

"Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric" arriba al Fes Ta Festa.

     

Benvinguts al Fes ta Festa, el programa de Cultura Popular i associacionisme que podeu escoltar a la ràdio i a Internet.

Aquest Fes ta Festa és el 695 amb presència a Internet i el 2484 de tota la seva historia que va començar el mes de setembre de 1989.

Presenta el programa, l'Amadeu Carbó, membre del Consell de Cultura de Barcelona i del seu Comitè executiu, codirector del programa Fes Ta Festa, membre de l’Associació Cultural Joan Amades, del consell de redacció del Calendari de l'Ermità dels Pirineus i coordinador de l'inventari del patrimoni immaterial de la Catedral de Barcelona.

El tema central del programa núero 395 s'ha dedicat a la presentació del llibre   “Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric” un treball col·lectiu  editat el Museu Comunitari de Cabrils. L'Amadeu en parla amb en Jordi Montlló que juntament amb la Laura Bosch han tingut cura de l’edició. 

El podeu escoltar en aquest enllaç: “ENTRE CAMINS, BRUIXES I TEMPESTES: LES CREUS DEL VILASSAR HISTÒRIC” ARRIBA AL FES TA FESTA.