dilluns, 29 d’abril del 2024

Ja podeu llegir la ressenya de Salvador Palomar sobre el llibre "Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric", publicada a etnologia, Revista d'Etnologia de Catalunya.


La Revista d’etnologia de Catalunya (REC) és una publicació especialitzada en els àmbits de l’antropologia, l’etnologia i el patrimoni cultural a Catalunya i d’arreu. S’ha convertit en una plataforma de difusió de les iniciatives, les realitzacions, les teories i les experiències dels investigadors i investigadores, les entitats i els col·lectius que conformen aquest camp del coneixement dins de les ciències socials.

A l'apartat CRÒNICA, pàgina 232, Salvador Palomar, de Carrutxa - Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria Històrica ha fet una ressenya de l'obra que vàrem presentar ara fa un any "Entre camins, bruixes i tempestes: les creus del Vilassar històric", que per aquells qui hi estiguin interessats poden llegir a continuació i també el trobareu en la pestanya ARTICLES I MONOGRAFIES del nostre Web: